Browsing Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor by Issue Date
Now showing items 1-20 of 165
- 
Proiectarea unui restaurant în Sibiu 
(2020) - 
Studiu privind modernizarea metodelor de conservarea cerealelor in magazii de cereale 
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) - 
Studiu de caz privind consumul de dovleac și diversificarea producției culinare în restaurante 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Valorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugată 
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) - 
Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Studiul privind calitatea vinurilor ecologice produse în podgoria Murfatlar 
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) - 
Obținerea unui produs de tip dressing pe bază de zară 
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) - 
STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ 
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) - 
IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
MONITORIZAREA CALITĂȚII BERII ETICHETATE ”GLUTEN FREE” 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) 
