• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Sfoglia Ingineria produselor alimentare (licență) per Data di Pubblicazione 
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Sfoglia Ingineria produselor alimentare (licență) per Data di Pubblicazione
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Sfoglia Ingineria produselor alimentare (licență) per Data di Pubblicazione
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Sfoglia Ingineria produselor alimentare (licență) per Data di Pubblicazione

Ordina per:

Ordine:

Risultati:

Items 1-20 di 45

  • Titolo
  • Data di pubblicazione
  • Data di immissione
  • crescente
  • decrescente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de fabricare a batoanelor de brânză proaspătă cu glazură de ciocolată 

      Buștiuc, Valentina (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de fabricare a untului cu cacao 

      Marian, Eugeniu (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei unități de morărit cu capacitatea de 120 t/24 ore care realizează măcinișul grâului cu obținere de sortimente de făină 

      Barbu Crețu, Ionel (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de preparate din carne ce prelucrează 1t/zi parizer din carne de porc și 1t/zi crenvurști de vită 

      Dănoiu, Gabriela (2021)
    • Thumbnail

      Să se proiecteze o secţie de fabricaţie a ciocolatei amăruie cu fructe de pădure confiate, de capacitate 100 kg/zi 

      Mitrofan, Teodora (2021)
    • Thumbnail

      Să se proiecteze o unitate de fabricare a laptelui praf cu o capacitate de 5000 l lapte 

      Dragomir, Mihai-Ionuț (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de obținere a vinului roșu sec din soiul de struguri Fetească Neagră 

      Burlacu, Cristian (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secţii de prelucrare a laptelui în vederea fabricării cașcavalului Dobrogea 

      Dovlețiu, Daniel (2021)
    • Thumbnail

      Ѕесţіе dе οbţіnеrе а bіѕсuіţіlοr сu mеrіșοаrе 

      Bogdan, Alina-Gabriela (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de fierbere a mustului de malț, cu capacitatea de 1600 hl/an folosind un procedeu de fierbere cu consum redus de energie. Secția funcționează 300 de zile pe an. 

      Tecaru, Genoveva (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei proaspete, laptelui de consum și smântânii fermentate cu capacitatea de prelucrare de 12 t lapte/zi 

      Grigoraș, Georgiana-Nicoleta (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei Cottage cu o capacitate de procesare de 10.000 L lapte pe zi 

      Terlea, Nicoleta-Bianca (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de obținere a vinului alb sec 450 tone/sezon campania de vinificație 10 zile, 10 h/zi 

      Enache, Ștefania (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de fabricare a cașcavalului din lapte de capră și valorificarea zerului rezultat 

      Murgoci, Cosmina (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei sectii de obținere a vinului rose demisec 

      Grama, Daniela-Adelina (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de fabricare a hidromelului 

      Sorochan, Lidia (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei fabrici de obținere a chefirului 

      Petcu, Ionela (2021)
    • Thumbnail

      Proiectarea tehnologică a unei secții de fermentare cu capacitatea de 300.000 hl/an, pentru obținerea de bere Lager 

      Ciocan, Gabriela (2022-07-22)
    • Thumbnail

      Să se proiecteze o secție de fabricare a produselor lactate, care să producă 5 tone lapte delactozat pe zi și 2 tone iaurt delactozat pe zi 

      Moisă, Vasile-Petruț (2023)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secții de obținere a cașcavalului afumat, cu o capacitate de 7000 l lapte de vacă pe zi. 

      Corcoz, Andreea-Simona (2023)

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contattaci | Manda Feedback
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Ricerca

      Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta comunitàData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

      My Account

      Login

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contattaci | Manda Feedback
      Theme by 
      Atmire NV