Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
English
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Login
Toggle navigation
Recent submissions
DSpace Home
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Ingineria produselor alimentare (licență)
Recent submissions
DSpace Home
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Ingineria produselor alimentare (licență)
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ingineria produselor alimentare (licență): Recent submissions
Now showing items 1-20 of 45
Să se proiecteze o carmangerie ce produce 1 t / zi produs finit
Gudz, Nicolae Oleg
(
2024-09
)
Să se proiecteze o secție de prelucrare a laptelui de capră în vederea obținerii brânzei Tvorog
Tănăsucă (Tudor), Oana
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei secții de obținere a oțetului din vin roze, aromatizat cu vegetale (pătrunjel frunze), cu o capacitate de 3 t/zi
Sandu, Florentina
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de fabricare a înghețatei dietetice cu aromă de cacao
Rotaru, Alina-Manuela
(
2024-07-22
)
Moară ce realizează măcinișul secarei
Mihai, Cătălin-Gabriel
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de prelucrare a laptelui de capră în vederea obținerii cașcavalului afumat
Măntăilă, Silviu
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului alb sec cuc capacitatea de prelucrare de 450 de tone struguri / sezon
Tomescu, Elena-Irina
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de fabricație a brânzei mozzarella cu o capacitate de procesare de 6000 l lapte de vacă/zi
Chetroi, Natalia
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de fabricație cu capacitatea de prelucrare lapte de 7000 l/zi, care să producă lapte de consum pasteurizat și sana cu bioprotecție
Lazăr, Alexandra-Emilia
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului roșu demisec cu capacitatea de prelucrare de 550 tone pe sezon
Gherman, Marcel
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de prelucrare a laptelui de capră în vederea obținerii iaurtului delactozat
Țiuleanu, Daniela
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție ce produce 2t / zi semiconserve din pulpă de porc
Corciovei, Eduard-Adrian
(
2024-07-22
)
Proiectarea tehnologică a unei secții de fermentare cu capacitatea de 300.000 hl/an, pentru obținerea de bere Lager
Ciocan, Gabriela
(
2022-07-22
)
Să se proiecteze o secție de fabricare a pâinii precoapte prin metoda indirectă bifazică
Chscop, Florin
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei Cottage cu o capacitate de procesare de 10.000 L lapte pe zi
Terlea, Nicoleta-Bianca
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fierbere a mustului de malț, cu capacitatea de 1600 hl/an folosind un procedeu de fierbere cu consum redus de energie. Secția funcționează 300 de zile pe an.
Tecaru, Genoveva
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fabricare a hidromelului
Sorochan, Lidia
(
2021
)
Proiectarea unei fabrici de obținere a chefirului
Petcu, Ionela
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fabricare a cașcavalului din lapte de capră și valorificarea zerului rezultat
Murgoci, Cosmina
(
2021
)
Să se proiecteze o secţie de fabricaţie a ciocolatei amăruie cu fructe de pădure confiate, de capacitate 100 kg/zi
Mitrofan, Teodora
(
2021
)
Search DSpace
This Community
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login