• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Listar Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) fecha de publicación 
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Listar Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) fecha de publicación
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Listar Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) fecha de publicación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) por fecha de publicación

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-11 de 11

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Thumbnail

      Studiu privind modernizarea metodelor de conservarea cerealelor in magazii de cereale 

      Alexa, Cornel (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA 

      CUSTURĂ, CĂTĂLIN (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ 

      LEAH, VICTORIA (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI 

      CREȚU, Alexandra Andreea (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      MONITORIZAREA CALITĂȚII BERII ETICHETATE ”GLUTEN FREE” 

      STAMATE, PAULICA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      ATITUDINEA CONSUMATORILOR FAȚĂ DE PRODUSELE ALIMENTARE ECOLOGICE 

      NISTOR, FLORIN (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      ANALIZA ȘI CONTROLUL PRODUSELOR ALIMENTARE DIN CARNE, DIN JUDEȚUL GALAȚI 

      POGOR, VIOLETA DIANA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      STUDIU DE CAZ PRIVIND CALITATEA PREPARATELOR DIN CARNE OFERTATE DE KAUFLAND SLOBOZIA 

      CRIVAT, IONICA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Studiu privind optimizarea meniului elevilor de liceu 

      CRISTEA (RĂDUŢĂ), GEORGETA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime 

      BURLAC, MIHAELA (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      CERCETĂRI PRIVIND OBŢINEREA CONCENTRATELOR PROTEICE DIN LINTE 

      BEJAN, SERGIU IONUȚ (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contacto | Sugerencias
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Listar

      Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta comunidadPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

      Mi cuenta

      Acceder

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contacto | Sugerencias
      Theme by 
      Atmire NV