Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație)
Browse by
Collections in this community
Recent Submissions
- 
Valorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugată 
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) - 
Obținerea unui produs de tip dressing pe bază de zară 
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) - 
Studiul privind calitatea vinurilor ecologice produse în podgoria Murfatlar 
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) - 
Diversificarea produselor pe bază de mazăre. Obținerea înghețatei artizanale din mazăre 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Analiza bochimică și tehnologică a unor preparate din carne 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin valorificarea unor produse secundare rezultate de la procesarea legumelor și fructelor 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Obținerea unui desert lactat prin termocoagulare 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Comportamentul fizico-chimic și funcțional alunor făinuri compozite pe bază de orez 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Separarea și caracterizarea compușilor bioactivi din vișine în vederea obținerii unui produs de panificație cu valoare adăugată 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Calitatea produselor din carne 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) 
