Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
français
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Ouvrir une session
Toggle navigation
Recent submissions
Accueil de DSpace
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
Recent submissions
Accueil de DSpace
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024): Recent submissions
Voici les éléments 1-20 de 47
Să se proiecteze o secție ce va prelucra ardei kapia și iute în vederea obținerii dulceții de ardei iute
Cristian, Niculina
(
2024-09
)
Să se proiecteze o unitate de fabricare a brânzei Telemea cu o capacitate de procesare a laptelui de 50 de tone
Grăjdan, Georgina
(
2024-09
)
Proiectarea unei unități de procesare a laptelui pentru obținerea de brânză telemea, cu o capacitate de prelucrare de 10000 litri lapte/zi
Zaharia, Sorin Petrică
(
2024-09
)
Proiectarea unei secții de prelucrare a strugurilor din soiul Șarbă în vederea fabricării vinului alb demisec aromat
Vlăsceanu, Ionuț-Alexandru
(
2024
)
Să se proiecteze o secție de obținere a brânzei proaspete și a smântânii dulci cu capacitatea de prelucrare de 6t lapte pe zi
Vlad, Mihaela
(
2024
)
Să se proiecteze o secţie de prelucrare a laptelui de capră în vederea fabricării brânzei tip Thermo – Quark
Vlad, Alexandra-Ionela
(
2024
)
Să se proiecteze o secție de prelucrare a smântânii în vederea obținerii untului
Vioreanu, Elena-Nicoleta
(
2024
)
Proiectarea unei secții de fabricare a conservelor tip castraveți cornișon în oțet cu capacitatea de prelucrare de 1000 kg/zi materie primă
Tocanie, Andrei
(
2024
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului roșu demisec cu capacitatea de prelucrare de 450 tone struguri pe sezon
Scai, Livia
(
2024
)
Proiectarea unei secții pentru obținerea amestecului de legume
Olaru, Dorina
(
2024
)
Proiectarea unei secții de obținere a sucului concentrat de fructe de pădure
Geaboc, Vasilica
(
2024
)
Proiectarea unei secții cu capacitatea de prelucrare lapte 7000 l/zi, care să producă lapte de consum pasteurizat (4t/zi) și iaurt cu fructe
Eremia, Iulian
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei secții care să producă lapte de consum pasteurizat și brânză proaspătă
Drumea, Adina
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului rose demisec cu capacitatea de 450 tone struguri/sezon
Donosă, Lucia Leontina
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei secții care să producă suc de morcovi cu o capacitate de procesare de 5000 kg morcovi/zi
Cojocaru, Nicolae
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului alb sec cu capacitatea de 300 tone struguri / sezon
Ciuchitu, Andrei
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei unități pentru obținerea iaurtului cu stracciatella cu un conținut de 1,8 % grăsime
Chiriac, Maria Bianca
(
2024-07-22
)
Să se proiecteze o secție de obținere a sucului de mere cu o capacitate de 5 t/zi
Chetreanu, Geanina
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei secții pentru obținerea piureului de mere pentru copii
Axinte, Marian
(
2024-07-22
)
Proiectarea unei secții de obținere a iaurtului cu coagul ferm și a smântânii dulci, cu capacitatea de a prelucra 7500 litri de lapte pe zi
Androne, Ioana
(
2024-07-22
)
Chercher dans le dépôt
Cette collection
Parcourir
Tout DSpace
Communautés & Collections
Par date de publication
Auteurs
Titres
Sujets
Cette collection
Par date de publication
Auteurs
Titres
Sujets
Mon compte
Ouvrir une session