• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Listar Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024) fecha de publicación 
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație)
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Listar Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024) fecha de publicación
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație)
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Listar Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024) fecha de publicación
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Listar Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024) por fecha de publicación

Ordenar por:

Orden:

Resultados:

Mostrando ítems 1-12 de 12

  • título
  • fecha de publicación
  • fecha de envío
  • ascendente
  • descendente
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Thumbnail

      Valorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugată 

      Furtună, Nicoleta (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine 

      Jianu, Alexandra Iulia (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România 

      Ioan, Alexandra (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Studiul privind calitatea vinurilor ecologice produse în podgoria Murfatlar 

      Stelea, Mirela (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Obținerea unui produs de tip dressing pe bază de zară 

      Trofin, Cristina (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin valorificarea unor produse secundare rezultate de la procesarea legumelor și fructelor 

      Postelnicu, Corina Andreea (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Analiza bochimică și tehnologică a unor preparate din carne 

      Saghin, Oana Daniela (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Calitatea produselor din carne 

      Cornia, Vlad Mihai (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Separarea și caracterizarea compușilor bioactivi din vișine în vederea obținerii unui produs de panificație cu valoare adăugată 

      Dediu, Georgiana Mariana (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Comportamentul fizico-chimic și funcțional alunor făinuri compozite pe bază de orez 

      Onică, Andreea Marilena (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Diversificarea produselor pe bază de mazăre. Obținerea înghețatei artizanale din mazăre 

      Ștefan, Raluca Violeta (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Thumbnail

      Obținerea unui desert lactat prin termocoagulare 

      Popa, Ana Georgiana (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contacto | Sugerencias
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Listar

      Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

      Mi cuenta

      Acceder

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contacto | Sugerencias
      Theme by 
      Atmire NV