Căutare Ingineria produselor alimentare după Data publicării
Afișează articolele 21-25 of 25
-
Proiectarea tehnologică a unei secții de fabricație a vinului roșu Pinot Noir
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-07-13) -
Proiectarea unei fabrici de pâine cu semințe în aluat, cu o capacitate de 4 tone/zi
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-09-19) -
Proiectarea tehnologică a unei secții de prelucrare a fructelor cu capacitatea de 200 kg/h pentru a se obţine conserve de fructe
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-09-19) -
Proiectarea tehnologică a unei secții de obținere a mustului de malț cu capacitatea de 400 hl pe zi
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-09-19) -
Proiectarea tehnologică a unei unități în care să se obțină suc de mere
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-09-19)