• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Parcourir Ingineria produselor alimentare par date de publication 
  •   Accueil de DSpace
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea Transfrontalieră
  • Ingineria produselor alimentare
  • Parcourir Ingineria produselor alimentare par date de publication
  •   Accueil de DSpace
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea Transfrontalieră
  • Ingineria produselor alimentare
  • Parcourir Ingineria produselor alimentare par date de publication
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Parcourir Ingineria produselor alimentare par date de publication

Trier par :

Ordre :

Résultats :

Voici les éléments 1-20 de 25

  • titre
  • date de publication
  • date de soumission
  • ascendant
  • descendant
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Thumbnail

      Proiectarea tehnologică a unei secții de obținere a preparatelor crude, afumate și uscate 

      SÎRBU, Daniela (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-15)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei unități de fabricare a pâinii 

      BRUEV, Evgheni (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-15)
    • Thumbnail

      Preferința consumatorilor și atitudinea acestora privind comerțul online de produse alimentare în Cahul Republica Moldova 

      CASIANU, Gheorghina (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Thumbnail

      Evaluarea calității produselor de panificație – defectele și metodele de prevenire a acestora (în baza materialelor S.R.L. „Oltex-Aqua” din S. Crihana-Veche) 

      Lazari, Veselina (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Thumbnail

      Studii privind influența pudrei de măceșe asupra culorii parizerului fără azotit de sodiu 

      Ivasenco, Maria (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Thumbnail

      Atitudinea consumatorilor față de aditivii alimentari și etichetarea acestora: studiu de caz 

      Florea, Nadejda (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Thumbnail

      Exportul și siguranța mierii din Republica Moldova în Uniunea Europeană 

      Larin, Veaceslav (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Thumbnail

      Cercetare privind profilul consumatorului de produse ecologice alimentare 

      Fana, Ana (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Thumbnail

      Elaborarea și implementarea unui sistem de management al siguranței alimentelor conform ISO 22000:2018 într-o unitate de procesare a laptelui (în baza materialelor S.A. Fabrica de brânzeturi din Cahul) 

      Plotnicova, Olga (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Thumbnail

      Nanoparticule pentru materiale inovatoare de ambalare a produselor alimentare 

      Neculseanu, Elena (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Thumbnail

      Efectul adaosului de făină de topinambur asupra proprietăților fizico-chimice și senzoriale ale pâinii 

      BALAN, Mihaela (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Thumbnail

      Efectul procesării enzimatice asupra funcționalității făinurilor din bob și năut 

      Munteanu, Valeriu (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)
    • Thumbnail

      Consumul de cafea în orașul Cahul 

      Dragan, Сristina (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-09-07)
    • Thumbnail

      Proiectarea tehnologică a unei linii de condiționare şi îmbuteliere a berii brune cu capacitatea 50.000 hL/an bere brună pasteurizată 

      Bujoreanu, Vadim (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-09-08)
    • Thumbnail

      Cercetare privind efectele pudrei de ghimbir asupra proprietăților fizico-chimice, microbiologice și senzoriale ale parizerului 

      Chedric N., Irina (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-01)
    • Thumbnail

      Metode biofizice de evaluare a calității cărnii 

      Maftei I., Iulia (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-01)
    • Thumbnail

      Proiectarea tehnologică a unei secții de fierbere cu capacitatea 300.000 hL / an must de malț fiert cu hamei 

      Musteață V., Rodica (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-05)
    • Thumbnail

      Proiectarea tehnologică a unei secții de vinificație care prelucrează 50.000 kg struguri / zi 

      Culea I., Corina (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-05)
    • Thumbnail

      Proiectarea tehnologică a unei unități de procesare a cărnii 

      Pîrvu S., Anastasia (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-05)
    • Thumbnail

      Proiectarea unei secţii de panificaţie cu capacitatea de 5000 kg/zi 

      Baran I., Adriana (Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-07-13)

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Parcourir

      Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette communautéPar date de publicationAuteursTitresSujets

      Mon compte

      Ouvrir une session

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
      Theme by 
      Atmire NV