Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
English
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Login
Toggle navigation
View Item
DSpace Home
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea Transfrontalieră
Ingineria produselor alimentare
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
View Item
DSpace Home
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea Transfrontalieră
Ingineria produselor alimentare
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Efectul adaosului de făină de topinambur asupra proprietăților fizico-chimice și senzoriale ale pâinii
View/
Open
Textul integral al lucrării de disertație (1.935Mb)
Înregistrarea online a prezentării lucrării (158.2Mb)
Date
2020-07-22
Author
BALAN, Mihaela
Metadata
Show full item record
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/6276
Collections
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
[13]
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login