• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea Transfrontalieră
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea Transfrontalieră
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Evaluarea calității produselor de panificație – defectele și metodele de prevenire a acestora (în baza materialelor S.R.L. „Oltex-Aqua” din S. Crihana-Veche)

Thumbnail
View/Open
Textul integral al lucrării de disertație (1.351Mb)
Înregistrarea online a prezentării lucrării (184.3Mb)
Date
2020-07-22
Author
Lazari, Veselina
Metadata
Show full item record
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7046
Collections
  • Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024) [13]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV