• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • français 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Ouvrir une session
Voir le document 
  •   Accueil de DSpace
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală
  • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (disertație)
  • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (disertație) (2019-2024)
  • Voir le document
  •   Accueil de DSpace
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală
  • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (disertație)
  • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (disertație) (2019-2024)
  • Voir le document
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiu de caz privind consumul de dovleac și diversificarea producției culinare în restaurante

Thumbnail
Voir/Ouvrir
Textul integral al lucrarii de disertatie (1.771Mo)
Date
2020
Auteur
Boboc, Dorina
Metadata
Afficher la notice complète
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7241
Collections
  • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (disertație) (2019-2024) [8]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV
 

 

Parcourir

Tout DSpaceCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

Mon compte

Ouvrir une session

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactez-nous | Faire parvenir un commentaire
Theme by 
Atmire NV