• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • español 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Ver ítem 
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație)
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Ver ítem
  •   DSpace Principal
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație)
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Ver ítem
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Valorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugată

Thumbnail
Ver/
Furtuna Nicoleta_disertatie_2020.pdf (1.104Mb)
Fecha
2020
Autor
Furtună, Nicoleta
Metadatos
Mostrar el registro completo del ítem
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7265
Colecciones
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024) [12]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV
 

 

Listar

Todo DSpaceComunidades & ColeccionesPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMateriasEsta colecciónPor fecha de publicaciónAutoresTítulosMaterias

Mi cuenta

Acceder

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contacto | Sugerencias
Theme by 
Atmire NV