• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări cu privire la dinamica maturării brânzeturilor cu pastă filată fabricate din lapte de bivoliță

Thumbnail
Mostra/Apri
Rezumat_Teza_doctorat_Grecu_Gheorghe_2003.pdf (1.536Mb)
Data
2003
Autore
Grecu, Gheorghe
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
Abstract
Datele prezentate în această lucrare au la bază studiile din cadrul tezei dar și cercetările efectuate de autor de a lungul anilor în vederea introducerii în fabricație la S.C. NAPOLACT S.A. Cluj a sortimentelor cunoscute sub titlul generic de brânzeturi cu pastă filială(BPF). După un început timid, datorat în cea mai mare parte lipsei de experiență, de cunoștințe aprofundate și de dotare, s-a reușit la S.C. Napolact S.A. Cluj să se fabrice produse de cea mai bună calitate care în prezent sunt apreciate în întreaga țară și la export.
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7455
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV