• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • italiano 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
Mostra Item 
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
  •   DSpace Home
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Mostra Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind creșterea duratei de conservare a cărnii și produselor din carne prin utilizarea unui procedeu mixt de conservare cu ajutorul frigului și iradierii cu radiații ultraviolete

Thumbnail
Data
2003
Autore
Constantin, Danilevici
Metadata
Mostra tutti i dati dell'item
Abstract
Conservarea produselor alimentare este o cerință deosebit de importantă atât din punct de vedere al asigurării salubrității acestora (distrugerea bacteriilor patogene și a diferiților paraziți) cât și din punct de vedere economic prin menținerea în circuitul alimentar a produselor alimentare care sunt ferite de deteriorări fizico-chimice, biochimice dar mai ales microbiologice.
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7463
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Ricerca

Tutto DSpaceArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contattaci | Manda Feedback
Theme by 
Atmire NV