• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • English 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea Transfrontalieră
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea Transfrontalieră
  • Ingineria produselor alimentare
  • Ingineria produselor alimentare (licență)
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024)
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Proiectarea tehnologică a unei linii de condiționare şi îmbuteliere a berii brune cu capacitatea 50.000 hL/an bere brună pasteurizată

Thumbnail
View/Open
Textul integral al lucrării de licență (5.230Mb)
Înregistrarea online a prezentării lucrării (331.4Mb)
Date
2020-09-08
Author
Bujoreanu, Vadim
Metadata
Show full item record
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7675
Collections
  • Ingineria produselor alimentare (licență) (2019-2024) [12]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV