Căutare după Subiect "lipide"
Afișează articolele 1-3 of 3
-
Cercetări aplicative asupra proprietăţilor tehnologice ale aluaturilor congelate şi ale pâinii precoapte din făina de grâu
(Universitatea"Dunărea de Jos" Galaţi, 2007)Odată cu apariţia industriei de panificaţie şi patiserie, problema primordială de soluţionat a fost aceea de a păstra în stare proaspătă aceste produse, în aşa fel încăt să se poată fabrica un stoc considerabil fără ... -
Cercetări privind optimizarea calităţii produselor de catering
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2010)Cercetările realizate în acest studiu, cu privire la optimizarea calităţii produselor de catering, reprezintă o premieră pentru sectorul alimentaţiei publice din România, oferind suficiente argumente tehnologice, nutriţionale, ... -
Studii privind calitatea alimentației într-o colectivitate a municipiului Focșani
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2013)Lucrarea de față are ca scop analiza persoanelor private de libertate, aflate într-un penitenciar de maximă securitate, din județul Vrancea. Studiul se bazează pe analiza cantitativă și calitattivă a normelor de hrană ...