Căutare după Subiect "oxidare"
Afișează articolele 1-3 of 3
-
Some Physical Changes in Extra Virgin Rapeseed Oil after the Process
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2013-10-01)The aim of this study is the viscosity’s evolution depending on the temperature and the shear rate and the analysis at the transmittance spectra of the oxidized rapeseed oil. Rapeseed oil was oxidized at the temperatures ... -
Spectrophotometric and Rheological Studies on Oxidized Soybean Oils
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, 2013-10-01)This paper presents a rheological and spectrophotometric study of oxidized and nonoxidized soybean oils at 100, 110 and 120°C temperatures. The oxidation periods of time were 5 hours and 10 hours. Changes of the oxidized ... -
Studiul proprietăților antioxidante ale unor produse din plante de cultura și din flora spontană
(Universitatea "Dunărea de Jos" din Galați, 2006)Rezumatul tezei de doctorat tratează sintetic obiectivele științifice ale tezei, factorii care duc la formarea radicalilor liberi, a efectelor distructive induse de aceștia, precum și evidențierea importanței compușilor ...