Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorChedric N., Irina
dc.date.accessioned2022-12-04T17:39:39Z
dc.date.available2022-12-04T17:39:39Z
dc.date.issued2021-02-01
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9050
dc.descriptionLucrare de disertație; Coordonator științific: Conf. univ. dr. ing. Stoica Maricicaro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea „Dunărea de Jos” din Galațiro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.subjectControlul, expertizarea şi siguranţa alimentelorro_RO
dc.titleCercetare privind efectele pudrei de ghimbir asupra proprietăților fizico-chimice, microbiologice și senzoriale ale parizeruluiro_RO
dc.typeDissertation Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail
Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului