Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
Răsfoiește după:
Colecții în această comunitate
Înregistrări recente
-
Metode biofizice de evaluare a calității cărnii
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-01) -
Cercetare privind efectele pudrei de ghimbir asupra proprietăților fizico-chimice, microbiologice și senzoriale ale parizerului
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-01) -
Consumul de cafea în orașul Cahul
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-09-07) -
Elaborarea și implementarea unui sistem de management al siguranței alimentelor conform ISO 22000:2018 într-o unitate de procesare a laptelui (în baza materialelor S.A. Fabrica de brânzeturi din Cahul)
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Nanoparticule pentru materiale inovatoare de ambalare a produselor alimentare
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Efectul procesării enzimatice asupra funcționalității făinurilor din bob și năut
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Evaluarea calității produselor de panificație – defectele și metodele de prevenire a acestora (în baza materialelor S.R.L. „Oltex-Aqua” din S. Crihana-Veche)
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Exportul și siguranța mierii din Republica Moldova în Uniunea Europeană
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Studii privind influența pudrei de măceșe asupra culorii parizerului fără azotit de sodiu
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Atitudinea consumatorilor față de aditivii alimentari și etichetarea acestora: studiu de caz
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Cercetare privind profilul consumatorului de produse ecologice alimentare
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Preferința consumatorilor și atitudinea acestora privind comerțul online de produse alimentare în Cahul Republica Moldova
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22) -
Efectul adaosului de făină de topinambur asupra proprietăților fizico-chimice și senzoriale ale pâinii
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-22)