Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
română
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Logare
Toggle navigation
Vezi articolul
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea Transfrontalieră
Ingineria produselor alimentare
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
Vezi articolul
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea Transfrontalieră
Ingineria produselor alimentare
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație)
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Efectul adaosului de făină de topinambur asupra proprietăților fizico-chimice și senzoriale ale pâinii
View/
Open
Textul integral al lucrării de disertație (1.935Mb)
Înregistrarea online a prezentării lucrării (158.2Mb)
Dată
2020-07-22
Autor
BALAN, Mihaela
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/6276
Colecții
Controlul, expertiza și siguranță alimentelor (disertație) (2019-2024)
[13]
Caută în DSpace
Această colecție
Răsfoiește
În tot DSpace
Comunități; Colecții
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Această colecție
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Contul meu
Conectare