Arată înregistrarea sumară a articolului
Efectul adaosului de făină de topinambur asupra proprietăților fizico-chimice și senzoriale ale pâinii
dc.contributor.author | BALAN, Mihaela | |
dc.date.accessioned | 2020-07-28T09:24:05Z | |
dc.date.available | 2020-07-28T09:24:05Z | |
dc.date.issued | 2020-07-22 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/6276 | |
dc.description | Lucrare de licență Coordonator: Prof. dr. ing. Maria TURTOI | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați | ro_RO |
dc.subject | ingineria produselor alimentare | ro_RO |
dc.title | Efectul adaosului de făină de topinambur asupra proprietăților fizico-chimice și senzoriale ale pâinii | ro_RO |
dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |