Arată înregistrarea sumară a articolului
Proiectarea tehnologică a unei secții de fierbere cu capacitatea 300.000 hL / an must de malț fiert cu hamei
dc.contributor.author | Musteață V., Rodica | |
dc.date.accessioned | 2022-12-04T19:23:28Z | |
dc.date.available | 2022-12-04T19:23:28Z | |
dc.date.issued | 2021-02-05 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9054 | |
dc.description | Lucrare de licență; Coordonator științific: Prof. univ. dr. ing. Turtoi Maria | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați | ro_RO |
dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
dc.title | Proiectarea tehnologică a unei secții de fierbere cu capacitatea 300.000 hL / an must de malț fiert cu hamei | ro_RO |
dc.type | Bachelor Thesis | ro_RO |