Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorMusteață V., Rodica
dc.date.accessioned2022-12-04T19:23:28Z
dc.date.available2022-12-04T19:23:28Z
dc.date.issued2021-02-05
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9054
dc.descriptionLucrare de licență; Coordonator științific: Prof. univ. dr. ing. Turtoi Mariaro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea „Dunărea de Jos” din Galațiro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.titleProiectarea tehnologică a unei secții de fierbere cu capacitatea 300.000 hL / an must de malț fiert cu hameiro_RO
dc.typeBachelor Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail
Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului