Ingineria produselor alimentare (licență)
Răsfoiește după:
Înregistrări recente
-
Proiectarea unei fabrici de pâine cu semințe în aluat, cu o capacitate de 4 tone/zi
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-09-19) -
Proiectarea tehnologică a unei unități în care să se obțină suc de mere
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-09-19) -
Proiectarea tehnologică a unei secții de prelucrare a fructelor cu capacitatea de 200 kg/h pentru a se obţine conserve de fructe
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-09-19) -
Proiectarea tehnologică a unei secții de obținere a mustului de malț cu capacitatea de 400 hl pe zi
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-09-19) -
Proiectarea tehnologică a unei unități de procesare a cărnii
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-05) -
Proiectarea tehnologică a unei secții de fierbere cu capacitatea 300.000 hL / an must de malț fiert cu hamei
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-05) -
Proiectarea tehnologică a unei secții de vinificație care prelucrează 50.000 kg struguri / zi
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2021-02-05) -
Proiectarea tehnologică a unei secții de fabricație a vinului roșu Pinot Noir
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-07-13) -
Proiectarea unei secţii de panificaţie cu capacitatea de 5000 kg/zi
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2022-07-13) -
Proiectarea tehnologică a unei linii de condiționare şi îmbuteliere a berii brune cu capacitatea 50.000 hL/an bere brună pasteurizată
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-09-08) -
Proiectarea tehnologică a unei secții de obținere a preparatelor crude, afumate și uscate
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-15) -
Proiectarea unei unități de fabricare a pâinii
(Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, 2020-07-15)