Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
română
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Logare
Toggle navigation
Vezi articolul
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Antreprenoriat în producția alimentară (licență)
Antreprenoriat în producția alimentară (licență) (2019-2024)
Vezi articolul
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Antreprenoriat în producția alimentară (licență)
Antreprenoriat în producția alimentară (licență) (2019-2024)
Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Proiectarea tehnologică a unei secții de obținere a mustului de malț, cu capacitatea de 150.000 hL/an
View/
Open
Bujor Oliviu Petrișor_proiect diploma.pdf (1003.Kb)
Dată
2023
Autor
Bujor, Petrișor Oliviu
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9297
Colecții
Antreprenoriat în producția alimentară (licență) (2019-2024)
[3]
Caută în DSpace
Această colecție
Răsfoiește
În tot DSpace
Comunități; Colecții
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Această colecție
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Contul meu
Conectare