Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
română
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Logare
Toggle navigation
Vezi articolul
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
Vezi articolul
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei Ricotta cu o capacitate de 10 000 l de zer de vacă
View/
Open
momanu.pdf (1.880Mb)
Dată
2023
Autor
Momanu, Constanța
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9406
Colecții
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
[27]
Caută în DSpace
Această colecție
Răsfoiește
În tot DSpace
Comunități; Colecții
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Această colecție
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Contul meu
Conectare