Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
română
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Logare
Toggle navigation
Vezi articolul
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
Vezi articolul
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Proiectarea unei unități de procesare a laptelui pentru obținerea de brânză telemea, cu o capacitate de prelucrare de 10000 litri lapte/zi
View/
Open
LICENTA ZAHARIA SORIN PDF.pdf (4.293Mb)
Dată
2024-09
Autor
Zaharia, Sorin Petrică
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/9962
Colecții
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
[47]
Caută în DSpace
Această colecție
Răsfoiește
În tot DSpace
Comunități; Colecții
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Această colecție
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Contul meu
Conectare