• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Deutsch 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Einloggen
Dokumentanzeige 
  •   DSpace Startseite
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Dokumentanzeige
  •   DSpace Startseite
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Rezumate teze de doctorat
  • Dokumentanzeige
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cercetări privind obținerea, caracterizarea și utilizarea proteinelor miofibrilare în industria alimentară

Thumbnail
Öffnen
Rezumat_Teza_doctorat_Cercel_2016_RO.pdf (789.9Kb)
Rezumat_Teza_doctorat_Cercel_2016_EN.pdf (803.6Kb)
Datum
2016
Autor
Cercel, Floricel
Metadata
Zur Langanzeige
Zusammenfassung
La fabricarea produselor procesate de carne se utilizează diferite tipuri de cărnuri, organe, subproduse comestibile şi slănină (ca materii prime), alături de un număr mare de ingrediente non-carne, cu rol important în formulările diferitelor produse. Aceste ingrediente stabilizează amestecurile şi adaugă caracteristici şi arome specifice. În mod tradiţional, se utilizează agenţi de extensie şi de îngroşare, apă, sare, nitrit, nitraţi, ascorbaţi/erisorbaţi, glucide, antioxidanţi, inhibitori de mucegai, condimente, aromatizanţi în funcţie de tipul produsului.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/4182
Collections
  • Rezumate teze de doctorat [852]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV
 

 

Stöbern

Gesamter BestandBereiche & SammlungenErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagwortenDiese SammlungErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagworten

Mein Benutzerkonto

Einloggen

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV