• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Deutsch 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Einloggen
Dokumentanzeige 
  •   DSpace Startseite
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Dokumentanzeige
  •   DSpace Startseite
  • Doctoral School - Școala doctorală
  • Teze de doctorat
  • Dokumentanzeige
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Brânzeturi cu un conţinut redus de sodiu: aspecte ştiinţifice şi tehnologice

Thumbnail
Öffnen
Teza_doctorat_Angheloiu_2015.pdf (10.53Mb)
Datum
2015
Autor
Angheloiu, Mihai
Metadata
Zur Langanzeige
Zusammenfassung
Cea mai importantă funcţie a alimentaţiei o reprezintă asigurarea nevoilor metabolice ale omului precum şi a stării „de bine” şi de satisfacţie indusă de caracteristicile senzoriale ale alimentelor. În acelaşi timp însă, prin modularea anumitor funcţii ţintă ale organismului, componenţii hranei pot avea efecte psihologice şi fiziologice benefice, pe lângă cele nutriţionale deja acceptate. Ne aflăm la o nouă frontieră a nutriţiei în care alimentele sunt evaluate după potenţialul lor biologic şi aptitudinea de a reduce riscul pentru dezvoltarea unor maladii. Motivaţia alegerii tezei de doctorat cu titlul „Brânzeturi cu un conţinut redus de sodiu: aspecte ştiinţifice şi tehnologice”, a fost dată de faptul că brânzeturile, produse de aproximativ 5.000 de ani, reprezintă unul din alimentele clasice folosite pentru dieta umană atât datorită valorii nutritive ridicate cât şi plăcerii pe care o crează consumul lor.
URI
http://10.11.10.50/xmlui/handle/123456789/3977
Collections
  • Teze de doctorat [221]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV
 

 

Stöbern

Gesamter BestandBereiche & SammlungenErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagwortenDiese SammlungErscheinungsdatumAutorenTitelnSchlagworten

Mein Benutzerkonto

Einloggen

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Kontakt | Feedback abschicken
Theme by 
Atmire NV