Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
română
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Logare
Toggle navigation
Recent submissions
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Recent submissions
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor: Recent submissions
Afișează articolele 21-40 of 105
Să se proiecteze o unitate de fabricare a laptelui praf cu o capacitate de 5000 l lapte
Dragomir, Mihai-Ionuț
(
2021
)
Proiectarea unei secţii de prelucrare a laptelui în vederea fabricării cașcavalului Dobrogea
Dovlețiu, Daniel
(
2021
)
Proiectarea unei secții de preparate din carne ce prelucrează 1t/zi parizer din carne de porc și 1t/zi crenvurști de vită
Dănoiu, Gabriela
(
2021
)
Proiectarea unei secții de obținere a vinului roșu sec din soiul de struguri Fetească Neagră
Burlacu, Cristian
(
2021
)
Ѕесţіе dе οbţіnеrе а bіѕсuіţіlοr сu mеrіșοаrе
Bogdan, Alina-Gabriela
(
2021
)
Proiectarea unei unități de morărit cu capacitatea de 120 t/24 ore care realizează măcinișul grâului cu obținere de sortimente de făină
Barbu Crețu, Ionel
(
2021
)
Proiectarea unei secții de fabricare a concentratului proteic din zer, profilul de producție: procesarea laptelui și a subproduselor de la industrializarea laptelui
Răducan (MILEA), Nadia
(
2023
)
Proiectarea unei secții de prelucrare a laptelui de vacă în vederea obținerii brânzei Cheddar
Norocea, Iuliana-Magdalena
(
2023
)
Proiectarea unei unități de morărit cu capacitatea de 100 t/24 ore care realizează măcinișul grâului
Murea, Roxana
(
2023
)
Să se proiecteze o secție de fabricare a produselor lactate, care să producă 5 tone lapte delactozat pe zi și 2 tone iaurt delactozat pe zi
Moisă, Vasile-Petruț
(
2023
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului roșu demisec, cu capacitatea de prelucrare de 400 tone struguri/sezon
Mitrofan, Elena
(
2023
)
Să se proiecteze o secție de fabricare a brânzei Mozzarella, cu o capacitate medie de prelucrare de 5 tone lapte/zi
Karacheban, Rita
(
2023
)
Proiectarea unei secţii de prelucrare a laptelui în vederea fabricării brânzei Mozzarella
Istrate, Valentina
(
2023
)
Proiectarea unei secții de obținere a sucului de afine concentrat cu o capacitate de 26841 kg fructe de afine /zi
Fabian, Nadejda
(
2023
)
Proiectarea unei secții de obținere a cașcavalului afumat, cu o capacitate de 7000 l lapte de vacă pe zi.
Corcoz, Andreea-Simona
(
2023
)
Proiectarea unei secții de obținere a cidrului cu o capacitate de prelucrare de 5000 kg mere/zi
Ciocan, Ana-Maria
(
2023
)
Să se proiecteze o secție de obținere a preparatelor din carne crude
Ciobanu, Nicoleta
(
2023
)
Să se proiecteze o secție de preparate din carne
Caprian, Victoria
(
2023
)
Proiectarea tehnologică a unei secții de obținere a mustului de malț, cu capacitatea de 150.000 hL/an
Bujor, Petrișor-Oliviu
(
2023
)
Să se proiecteze o secție de abatorizare porcine
Bordei, Mirabela Elena
(
2023
)
Caută în DSpace
Această comunitate
Răsfoiește
În tot DSpace
Comunități; Colecții
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Această comunitate
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Contul meu
Conectare