Căutare Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor după Titlu
Afișează articolele 1-20 of 165
- 
Analiza bochimică și tehnologică a unor preparate din carne 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Analiza pieței de producție a vinurilor comercializate de Crama Ceptura 
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) - 
ANALIZA ȘI CONTROLUL PRODUSELOR ALIMENTARE DIN CARNE, DIN JUDEȚUL GALAȚI 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
ATITUDINEA CONSUMATORILOR FAȚĂ DE PRODUSELE ALIMENTARE ECOLOGICE 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Calitatea produselor din carne 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
CERCETĂRI PRIVIND OBŢINEREA CONCENTRATELOR PROTEICE DIN LINTE 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Comportamentul fizico-chimic și funcțional alunor făinuri compozite pe bază de orez 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin valorificarea unor produse secundare rezultate de la procesarea legumelor și fructelor 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Diversificarea produselor pe bază de mazăre. Obținerea înghețatei artizanale din mazăre 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Elaborarea unui plan de afaceri privind dezvoltarea unei unități de brutărie-panificație care să satisfacă aprovizionarea cu produse a magazinelor, restaurantelor și hotelurilor 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) 
