Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
română
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Logare
Toggle navigation
Recent submissions
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
Recent submissions
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență): Recent submissions
Afișează articolele 1-20 of 27
Să se proiecteze o unitate de procesare lapte cu o capacitate de 10.000 l/zi care produce cremă de brânză
Zavalichi, Delia
(
2023
)
Proiectarea unei secții de fabricare cașcavalului din lapte de oaie
Șerban, Alina-Georgiana
(
2023
)
Proiectarea unei secții de obținere a sucului limpede de cătină
Sava, Filip Emanuel Cosmin
(
2023
)
Să se proiecteze o secție de obținere a Salamului de Sibiu, cu o capacitate de procesare de 500 kg materie primă/șarjă
Popa, Ioana-Gabriela
(
2023
)
Proiectarea unei secții de procesare lapte care produce chefir cu o capacitate de procesare de 7000 l lapte/zi
Paiu, Anghelina
(
2023
)
Proiectarea unei secții de obținere a sucului limpede de mure
Neagu, Ionela
(
2023
)
Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei Ricotta cu o capacitate de 10 000 l de zer de vacă
Momanu, Constanța
(
2023
)
Să se proiecteze o unitate de procesare a strugurilor roșii (Vitis ssp.) pentru obținerea de suc limpede, cu o capacitate de prelucrare de 10 t struguri/zi
Dodică, Damian
(
2023
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului alb demisec cu capacitate de prelucrare de 550 tone de struguri/sezon
Chițu, Alina-Elena
(
2023
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului roșu sec cu capacitatea de prelucrare de 400 de tone struguri/sezon
Bătrânu, Larisa-Daniela
(
2023
)
Proiectarea tehnologică a unei secții de obținere a mustului de malț
Badea, Vlăduț
(
2023
)
Proiectarea unei unități de fabricare a chefirului
Vlad, Camelia-Cristina
(
2020
)
Proiectarea unei secții de obținere a vinului Pelin
Vîrlan, Carmen
(
2020
)
Proiectarea unei secții de obținere a sucului de tomate
Sava, Oana-Alexandra
(
2020
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului alb sec
Puflea, Gabriela
(
2020
)
Proiectarea unei secții de obținere a cremogenatului de pere
Oană, Maria Alexandra
(
2020
)
Proiectarea unei secții de prelucrare a merelor în vederea fabricării sucului de mere
Leca, Andreea-Ionela
(
2020
)
Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei proaspete de vaci
Ilie, Gheorghe-Ionuț
(
2020
)
Proiectarea unei secții de obținere a iaurtului cu pulpă de caise
Gribiniuc, Mihaela
(
2020
)
Proiectarea unei linii de fabricare a brânzei telemea
Grecu, Carmen
(
2020
)
Caută în DSpace
Această comunitate
Răsfoiește
În tot DSpace
Comunități; Colecții
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Această comunitate
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Contul meu
Conectare