Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
română
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Logare
Toggle navigation
Recent submissions
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
Recent submissions
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență)
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024)
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Controlul și expertiza produselor alimentare (licență) (2019-2024): Recent submissions
Afișează articolele 1-20 of 27
Să se proiecteze o unitate de procesare lapte cu o capacitate de 10.000 l/zi care produce cremă de brânză
Zavalichi, Delia
(
2023
)
Proiectarea unei secții de fabricare cașcavalului din lapte de oaie
Șerban, Alina-Georgiana
(
2023
)
Proiectarea unei secții de obținere a sucului limpede de cătină
Sava, Filip Emanuel Cosmin
(
2023
)
Să se proiecteze o secție de obținere a Salamului de Sibiu, cu o capacitate de procesare de 500 kg materie primă/șarjă
Popa, Ioana-Gabriela
(
2023
)
Proiectarea unei secții de procesare lapte care produce chefir cu o capacitate de procesare de 7000 l lapte/zi
Paiu, Anghelina
(
2023
)
Proiectarea unei secții de obținere a sucului limpede de mure
Neagu, Ionela
(
2023
)
Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei Ricotta cu o capacitate de 10 000 l de zer de vacă
Momanu, Constanța
(
2023
)
Să se proiecteze o unitate de procesare a strugurilor roșii (Vitis ssp.) pentru obținerea de suc limpede, cu o capacitate de prelucrare de 10 t struguri/zi
Dodică, Damian
(
2023
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului alb demisec cu capacitate de prelucrare de 550 tone de struguri/sezon
Chițu, Alina-Elena
(
2023
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului roșu sec cu capacitatea de prelucrare de 400 de tone struguri/sezon
Bătrânu, Larisa-Daniela
(
2023
)
Proiectarea tehnologică a unei secții de obținere a mustului de malț
Badea, Vlăduț
(
2023
)
Proiectarea unei unități de fabricare a chefirului
Vlad, Camelia-Cristina
(
2020
)
Proiectarea unei secții de obținere a vinului Pelin
Vîrlan, Carmen
(
2020
)
Proiectarea unei secții de obținere a sucului de tomate
Sava, Oana-Alexandra
(
2020
)
Proiectarea unei crame de obținere a vinului alb sec
Puflea, Gabriela
(
2020
)
Proiectarea unei secții de obținere a cremogenatului de pere
Oană, Maria Alexandra
(
2020
)
Proiectarea unei secții de prelucrare a merelor în vederea fabricării sucului de mere
Leca, Andreea-Ionela
(
2020
)
Proiectarea unei secții de fabricare a brânzei proaspete de vaci
Ilie, Gheorghe-Ionuț
(
2020
)
Proiectarea unei secții de obținere a iaurtului cu pulpă de caise
Gribiniuc, Mihaela
(
2020
)
Proiectarea unei linii de fabricare a brânzei telemea
Grecu, Carmen
(
2020
)
Caută în DSpace
Această colecție
Răsfoiește
În tot DSpace
Comunități; Colecții
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Această colecție
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Contul meu
Conectare