• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală
  • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (disertație)
  • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (disertație) (2019-2024)
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală
  • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (disertație)
  • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (disertație) (2019-2024)
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Studiu de caz privind consumul de dovleac și diversificarea producției culinare în restaurante

Thumbnail
View/Open
Textul integral al lucrarii de disertatie (1.771Mb)
Dată
2020
Autor
Boboc, Dorina
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7241
Colecții
  • Inginerie și management în alimentație publică și agroturism (disertație) (2019-2024) [8]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV