Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorBoboc, Dorina
dc.date.accessioned2020-09-21T09:44:33Z
dc.date.available2020-09-21T09:44:33Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7241
dc.descriptionLucrare de disertație Îndrumător:Conf.dr.ing. Liliana Mihalcearo_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea Dunarea de jos Galatiro_RO
dc.subjectInginerie si management in agricultura si dezvoltare ruralaro_RO
dc.subjectInginerie si management in alimentatie publica si agroturismro_RO
dc.titleStudiu de caz privind consumul de dovleac și diversificarea producției culinare în restaurantero_RO
dc.typeDissertation Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului