Afficher la notice abrégée
dc.contributor.author | Boboc, Dorina | |
dc.date.accessioned | 2020-09-21T09:44:33Z | |
dc.date.available | 2020-09-21T09:44:33Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7241 | |
dc.description | Lucrare de disertație
Îndrumător:Conf.dr.ing. Liliana Mihalcea | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea Dunarea de jos Galati | ro_RO |
dc.subject | Inginerie si management in agricultura si dezvoltare rurala | ro_RO |
dc.subject | Inginerie si management in alimentatie publica si agroturism | ro_RO |
dc.title | Studiu de caz privind consumul de dovleac și diversificarea producției culinare în restaurante | ro_RO |
dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |
Fichier(s) constituant ce document
- Nom:
- Dorina_Boboc_disertatie_2020.pdf
- Taille:
- 1.771Mo
- Format:
- PDF
- Description:
- Textul integral al lucrarii de ...
Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)
Afficher la notice abrégée