Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorCornia, Vlad Mihai
dc.date.accessioned2020-09-21T10:21:18Z
dc.date.available2020-09-21T10:21:18Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7253
dc.descriptionLucrare de disertație Îndrumător științific: Prof. dr.ing. Petru Alexe, Conf. Dr. ing. Maricica Stoica, Ș.l. dr. ing. Cristian Dimaro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea Dunarea de jos Galatiro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.subjectControlul, expertizarea și siguranța alimentelorro_RO
dc.titleCalitatea produselor din carnero_RO
dc.typeDissertation Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului