• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Căutare Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024) după Data publicării 
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație)
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Căutare Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024) după Data publicării
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație)
  • Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Căutare Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024) după Data publicării
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Căutare Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024) după Data publicării

Sortează după:

Ordonează:

Rezultate:

Afișează articolele 1-12 of 12

  • titlu
  • data publicării
  • data înregistrării
  • ascendent
  • descendent
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Miniatură

      Valorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugată 

      Furtună, Nicoleta (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Studii privind prepararea biscuiților Macarons cu adaos de spirulină cu conținut sporit de ficobiliproteine 

      Jianu, Alexandra Iulia (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România 

      Ioan, Alexandra (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Studiul privind calitatea vinurilor ecologice produse în podgoria Murfatlar 

      Stelea, Mirela (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Obținerea unui produs de tip dressing pe bază de zară 

      Trofin, Cristina (Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Dezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin valorificarea unor produse secundare rezultate de la procesarea legumelor și fructelor 

      Postelnicu, Corina Andreea (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Analiza bochimică și tehnologică a unor preparate din carne 

      Saghin, Oana Daniela (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Calitatea produselor din carne 

      Cornia, Vlad Mihai (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Separarea și caracterizarea compușilor bioactivi din vișine în vederea obținerii unui produs de panificație cu valoare adăugată 

      Dediu, Georgiana Mariana (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Comportamentul fizico-chimic și funcțional alunor făinuri compozite pe bază de orez 

      Onică, Andreea Marilena (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Diversificarea produselor pe bază de mazăre. Obținerea înghețatei artizanale din mazăre 

      Ștefan, Raluca Violeta (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)
    • Miniatură

      Obținerea unui desert lactat prin termocoagulare 

      Popa, Ana Georgiana (Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Răsfoiește

      În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

      Contul meu

      Conectare

      DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
      Contactați-ne | Trimite feedback
      Theme by 
      Atmire NV