Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
română
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Logare
Toggle navigation
Vezi articolul
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație)
Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024)
Vezi articolul
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație)
Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024)
Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Studiu privind calitatea vinurilor albe seci obținute din soiul de struguri Sauvignon blanc comercializate în România
View/
Open
Ioan Alexandra_disertatie_2020.pdf (868.2Kb)
Dată
2020
Autor
Ioan, Alexandra
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7255
Colecții
Controlul, Expertiza și Siguranța Alimentelor (disertație) (2019-2024)
[12]
Caută în DSpace
Această colecție
Răsfoiește
În tot DSpace
Comunități; Colecții
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Această colecție
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Contul meu
Conectare