Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorPostelnicu, Corina Andreea
dc.date.accessioned2020-09-21T11:02:32Z
dc.date.available2020-09-21T11:02:32Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7259
dc.descriptionLucrare de disertație Îndrumător: Prof. dr. ing. Nicoleta Stăunciuc, drd. Ing. Ionica Dima (Gheonea)ro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea Dunarea de jos Galatiro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.subjectControlul, expertizarea și siguranța alimentelorro_RO
dc.titleDezvoltarea unor produse alimentare cu valoare adăugată prin valorificarea unor produse secundare rezultate de la procesarea legumelor și fructelorro_RO
dc.typeDissertation Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului