Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorTrofin, Cristina
dc.date.accessioned2020-09-21T11:10:37Z
dc.date.available2020-09-21T11:10:37Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7264
dc.descriptionLucrare de disertație Îndrumător:Prof.dr.ing. Daniela Borda, Ș.l. dr. ing. Iulia Bleoancăro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea Dunarea de Jos Galatiro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.subjectControlul, expertizarea și siguranța alimentelorro_RO
dc.titleObținerea unui produs de tip dressing pe bază de zarăro_RO
dc.typeDissertation Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului