Arată înregistrarea sumară a articolului
Valorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugată
dc.contributor.author | Furtună, Nicoleta | |
dc.date.accessioned | 2020-09-21T11:18:56Z | |
dc.date.available | 2020-09-21T11:18:56Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7265 | |
dc.description | Lucrare de disertație Îndrumător:Prof. dr. ing. Nicoleta Stăunciuc | ro_RO |
dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
dc.publisher | Universitatea Dunarea de Jos Galati | ro_RO |
dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
dc.subject | Controlul, expertizarea și siguranța alimentelor | ro_RO |
dc.title | Valorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugată | ro_RO |
dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |