Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorFurtună, Nicoleta
dc.date.accessioned2020-09-21T11:18:56Z
dc.date.available2020-09-21T11:18:56Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7265
dc.descriptionLucrare de disertație Îndrumător:Prof. dr. ing. Nicoleta Stăunciucro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea Dunarea de Jos Galatiro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.subjectControlul, expertizarea și siguranța alimentelorro_RO
dc.titleValorificarea compușilor biologic activi din coji de dovleac prin extracție, microîncapsulare și dezvoltarea de produse alimentare cu valoare adăugatăro_RO
dc.typeDissertation Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului