Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorCRIVAT, IONICA
dc.date.accessioned2020-09-22T09:22:45Z
dc.date.available2020-09-22T09:22:45Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7315
dc.descriptionLucrare de disertație Indrumător: PROF. DR. ING. CAMELIA VIZIREANU, Sl.dr.ing. Dima Feliciaro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea Dunarea de jos Galatiro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.subjectȘtiința și Ingineria Alimentelorro_RO
dc.titleSTUDIU DE CAZ PRIVIND CALITATEA PREPARATELOR DIN CARNE OFERTATE DE KAUFLAND SLOBOZIAro_RO
dc.typeDissertation Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului