Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
Răsfoiește după:
Înregistrări recente
-
OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
Studiu privind optimizarea meniului elevilor de liceu
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
CERCETĂRI PRIVIND OBŢINEREA CONCENTRATELOR PROTEICE DIN LINTE
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
Studiu privind modernizarea metodelor de conservarea cerealelor in magazii de cereale
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) -
MONITORIZAREA CALITĂȚII BERII ETICHETATE ”GLUTEN FREE”
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
ANALIZA ȘI CONTROLUL PRODUSELOR ALIMENTARE DIN CARNE, DIN JUDEȚUL GALAȚI
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
ATITUDINEA CONSUMATORILOR FAȚĂ DE PRODUSELE ALIMENTARE ECOLOGICE
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) -
STUDIU DE CAZ PRIVIND CALITATEA PREPARATELOR DIN CARNE OFERTATE DE KAUFLAND SLOBOZIA
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020)