Căutare Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) după Titlu
Afișează articolele 1-11 of 11
- 
ANALIZA ȘI CONTROLUL PRODUSELOR ALIMENTARE DIN CARNE, DIN JUDEȚUL GALAȚI 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
ATITUDINEA CONSUMATORILOR FAȚĂ DE PRODUSELE ALIMENTARE ECOLOGICE 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
CERCETĂRI PRIVIND OBŢINEREA CONCENTRATELOR PROTEICE DIN LINTE 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
MONITORIZAREA CALITĂȚII BERII ETICHETATE ”GLUTEN FREE” 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
OPTIMIZAREA PROPRIETĂȚILOR FITOCHIMICE PENTRU UN PRODUS INOVATIV CU SUC DE CĂTINĂ 
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) - 
STUDIU DE CAZ PRIVIND CALITATEA PREPARATELOR DIN CARNE OFERTATE DE KAUFLAND SLOBOZIA 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) - 
Studiu privind modernizarea metodelor de conservarea cerealelor in magazii de cereale 
(Universitatea Dunarea de Jos Galati, 2020) - 
Studiu privind optimizarea meniului elevilor de liceu 
(Universitatea Dunarea de jos Galati, 2020) 
