• română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • română 
    • română
    • English
    • français
    • Deutsch
    • español
    • italiano
  • Logare
Vezi articolul 
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Vezi articolul
  •   Pagina principală
  • Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
  • Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
  • Ingineria produselor alimentare
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
  • Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

STUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIA

Thumbnail
View/Open
Custura Catalin_disertatie_2020.pdf (1.232Mb)
Dată
2020
Autor
CUSTURĂ, CĂTĂLIN
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7328
Colecții
  • Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024) [11]

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Răsfoiește

În tot DSpaceComunități; ColecțiiDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecteAceastă colecțieDupă data publicăriiAutoriTitluriSubiecte

Contul meu

Conectare

DSpace 6.0 | Copyright © Arthra Institutional Repository
Contactați-ne | Trimite feedback
Theme by 
Atmire NV