Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorCUSTURĂ, CĂTĂLIN
dc.date.accessioned2020-09-22T11:05:17Z
dc.date.available2020-09-22T11:05:17Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7328
dc.descriptionLucrare de disertație Îndrumător:PROF. DR. ING. Gabriela RÂPEANUro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea Dunarea de jos Galatiro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.subjectȘtiința și Ingineria Alimentelorro_RO
dc.titleSTUDIU PRIVIND CALITATEA VINURILOR ROȘII, OBȚINUTE DIN SOIUL DE STRUGURI FETEASCĂ NEAGRĂ COMERCIALIZATE ÎN ROMÂNIAro_RO
dc.typeDissertation Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului