Toggle navigation
română
English
français
Deutsch
español
italiano
română
română
English
français
Deutsch
español
italiano
Logare
Toggle navigation
Vezi articolul
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
Vezi articolul
Pagina principală
Bachelor Degree. Dissertation - Licențe. Disertații
Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor
Ingineria produselor alimentare
Știința și Ingineria Alimentelor (disertație)
Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
Vezi articolul
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime
View/
Open
Burlac Mihaela_disertatie_2020.pdf (2.933Mb)
Dată
2020
Autor
BURLAC, MIHAELA
Metadata
Arată înregistrarea completă a articolului
URI
http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7325
Colecții
Știința și Ingineria Alimentelor (disertație) (2019-2024)
[11]
Caută în DSpace
Această colecție
Răsfoiește
În tot DSpace
Comunități; Colecții
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Această colecție
După data publicării
Autori
Titluri
Subiecte
Contul meu
Conectare