Afficher la notice abrégée
| dc.contributor.author | BURLAC, MIHAELA | |
| dc.date.accessioned | 2020-09-22T11:02:21Z | |
| dc.date.available | 2020-09-22T11:02:21Z | |
| dc.date.issued | 2020 | |
| dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7325 | |
| dc.description | Lucrare de disertație
Îndrumător:Prof.dr.ing. Iuliana Aprodu | ro_RO |
| dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
| dc.publisher | Universitatea Dunarea de jos Galati | ro_RO |
| dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
| dc.subject | Știința și Ingineria Alimentelor | ro_RO |
| dc.title | Exploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsime | ro_RO |
| dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |
Fichier(s) constituant ce document
- Nom:
- Burlac Mihaela_disertatie_2020.pdf
- Taille:
- 2.933Mo
- Format:
- PDF
Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)
Afficher la notice abrégée