Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorBURLAC, MIHAELA
dc.date.accessioned2020-09-22T11:02:21Z
dc.date.available2020-09-22T11:02:21Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7325
dc.descriptionLucrare de disertație Îndrumător:Prof.dr.ing. Iuliana Aproduro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea Dunarea de jos Galatiro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.subjectȘtiința și Ingineria Alimentelorro_RO
dc.titleExploatarea funcționalității emulsiilor pentru obținerea unor produse cu conținut redus de grăsimero_RO
dc.typeDissertation Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului