Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorNISTOR, FLORIN
dc.date.accessioned2020-09-22T09:45:45Z
dc.date.available2020-09-22T09:45:45Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7316
dc.descriptionLucrare de disertație Îndrumător:PROF. DR. ING. IULIANA APRODUro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea Dunarea de jos Galatiro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.subjectȘtiința și Ingineria Alimentelorro_RO
dc.titleATITUDINEA CONSUMATORILOR FAȚĂ DE PRODUSELE ALIMENTARE ECOLOGICEro_RO
dc.typeDissertation Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului