Afficher la notice abrégée
| dc.contributor.author | CREȚU, Alexandra Andreea | |
| dc.date.accessioned | 2020-09-22T11:03:34Z | |
| dc.date.available | 2020-09-22T11:03:34Z | |
| dc.date.issued | 2020 | |
| dc.identifier.uri | http://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7326 | |
| dc.description | Lucrare de disertație
Îndrumător:Prof. dr. ing. Iuliana APRODU | ro_RO |
| dc.language.iso | ro_RO | ro_RO |
| dc.publisher | Universitatea Dunarea de jos Galati | ro_RO |
| dc.subject | Ingineria produselor alimentare | ro_RO |
| dc.subject | Știința și Ingineria Alimentelor | ro_RO |
| dc.title | IMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUI | ro_RO |
| dc.type | Dissertation Thesis | ro_RO |
Fichier(s) constituant ce document
- Nom:
- Cretu Alexandra_disertatie_2020.pdf
- Taille:
- 2.399Mo
- Format:
- PDF
Ce document figure dans la(les) collection(s) suivante(s)
Afficher la notice abrégée