Arată înregistrarea sumară a articolului

dc.contributor.authorCREȚU, Alexandra Andreea
dc.date.accessioned2020-09-22T11:03:34Z
dc.date.available2020-09-22T11:03:34Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://arthra.ugal.ro/handle/123456789/7326
dc.descriptionLucrare de disertație Îndrumător:Prof. dr. ing. Iuliana APRODUro_RO
dc.language.isoro_ROro_RO
dc.publisherUniversitatea Dunarea de jos Galatiro_RO
dc.subjectIngineria produselor alimentarero_RO
dc.subjectȘtiința și Ingineria Alimentelorro_RO
dc.titleIMPACTUL PROCESĂRII TERMICE ASUPRA PROPRIETĂŢILOR OVOMUCOIDULUIro_RO
dc.typeDissertation Thesisro_RO


Fișiere la acest articol

Thumbnail

Acest articol apare în următoarele colecții(s)

Arată înregistrarea sumară a articolului